Ansiktsbehandlingar


Att ägna tid och omsorg åt sin hy är att visa självrespekt, och det ger resultat - både för kropp och själ. Jag erbjuder dig bästa service, gott om tid och ger dig verktygen till ett hälsosammare liv! UV-ljus, datorer, tv- och lampstrålning, miljöföroreningar, smuts, bakterier m.m. skadar vår hy varje dag. Det är av största vikt att vi vårdar vår ansiktshy, som vi aldrig sätter kläder på, med kvalitativa behandlingar och produkter. Att vårda en välmående cell och beskydda DNA är viktigt. Alla behöver använda en passande solskyddscreme utifrån hudtyp och årstid varje dag - 365 dagar om året!Dr.K syrapensling är en blandning av gynnsamma hudbakterier, flera AHA-syror, Fingerlime m.m. Syran penslas på i tre lager och denna behandling passar precis ALLA. Ansiktsmask ingår ej men går med fördel att lägga till.


Dr.K Health Care är ett unikt dermatologiskt PRE- och POSTBIOTISKT hudvårdsmärke för en friskare hud, för att minimera inflammatoriska tillstånd och förbättra hudens välmående ur alla aspekter. Dr.K är ett innovativt dermaceutisk hudvårdsserie som erbjuder både ansiktsbehandling och produkter för hemmabruk med prebiotiska egenskaper då dessa ökar mängden av gynnsamma hudbakterier.
* Prebiotika - MAT för våra gynnsamma bakterier, men INTE för de onda bakterierna.
* Probiotika - "Levande" bakterier.

Dr.K lugnar och stärker hudens mikrobiella och fysiska barriärfunktioner för att skapa optimal hudhälsa.
När proteiner bryts ner i huden bildas peptider. Dr.K tillför peptider som bildar mer proteiner. På så vis stärks och ökas hudbarriärens funktioner och därigenom immunförsvaret. Heptapeptid4 är en peptidteknologi som hjälper tillväxten av gynnsamma bakterier. Heptapaptid4 finns överallt i Dr.K produkter och tillför det som saknas. Prebiotika finns också överallt och även probiotika förekommer flitigt. Hudens mikrobiom är dess yttersta lager. DU är summan av DIG SJÄLV + Din mikrobiota och denna symbios är oskiljaktig. Att sova mer, gärna 8 timmar/natt hjälper mot många olika hudproblem. Nattcreamen kommer att hjälpa till med god sömn.
Dr.K har inga doft- eller färgtillsatser och står för värdefull cellkommunikation.

Dr.K Dermal Health Care produkter, klicka här >>
Nu har pHformula utvecklat en ny spännande behandling - Nano"needling" - men utan nålar. Till skillnad från Microneedling kan ALLA göra denna Nano"needling" därför att inte Nano penetrerar genom hudytan, gör därför inte ont och passar även för känslig hy och för de som äter vissa mediciner som hindrar Microneedling.

         

Verktyget som utför Nanobehandling kallas Protonpen. Huvudets behandlingsyta på denna penna består av silikon och är "hårliknande" koner som separerar cellerna i det översta lagret av epidermis och där de nya sterila transdermala serumen med hjälp av Nanoprocessen sänder de aktiva serumen djupare ner i huden än vid t.ex. kosmetiska behandlingar och syrapenslingar. De nya serumen passar olika hudtyper och med pHformulas redan speciella sätt att leverera aktiva ämnen ner i huden blir resultatet strålande fint och effektivt. Förvänta dig ökad lyster, uppstramning, cellulär omsättning, förbättring av hudstrukturen, acneärr och stora porer och minskar rynkor. Föryngrar huden via kollagen- och elastinstimulering och ökar absorbtion av aktiva hudvårdsprodukter.

Fyra (4) nya serums har skapats för Nanobehandling och dessa är:
 • VITA A solution
 • VITA B solution
 • VITA C solution
 • Hyaluron sulotin
Det bäst passande serumet används förstås men man kan göra flera behandlingar med de olika serumen som alla åstadkommer lite olika resultat.Går till på samma sätt som "Nanoneedling" - läs mer strax här ovan. Ampullen AA - Alpha Amino acid solution - har den mest innovativa tillika effektiva ingredienskompositionen och ger den bästa av anti-agingeffekter. Peptider är framtiden vad gäller att hejda och fördröja åldrandeprocessen eftersom peptider har en så god förmåga att stimulera både collagen- och elastinproduktionen. Med pHformulas unika leveransprocedur så blir resultatet fantastiskt fint. Med denna behandling igen och igen eller i en kur åldras vi långsamt och med Grace.
Touch Therapy är en unik och holistisk ansiktsbehandling som har specialkomponerats för pHformula av Lone Sörensen, grundare av den mest framgångsrika skolan inom reflexologi i världen. Denna behandling är en avancerad ansiktsmassage där, utöver massagen, även olika punkter i ansiktet aktiveras. Detta sammantaget kan beskrivas som en djup och effektiv bindvävsmassage som kan åstadkomma fina resultat med förbättring av hudens cirkulation, spänst, fyllighet, elasticitet, lyster och effekter till och med för kroppens inre - Inside Out - i och med att man kan massera bort lagringar i djupare hudlager som hänger samman med olika organ/organsystem. Denna massage stimulerar hela kroppen att återställa sig själv från obalanser. Man kan även, via dessa punkter, behandla olika hudtillstånd. Massagen stimulerar olika hudtillstånd till självläkning. När kroppen kommer i balans syns det också på huden. I massagen används pHformula Roseship-oil som är behaglig, ger fin lyster och är närande.

I en kur och tillsammans med pHformulas skin resurfacing behandlingskocept åstadkoms små, större och stora underverk för att inte ta om hur skön denna specialmassage är.


Micro Injector Lithium+ är en ny behandling på salongen med en microneedling-penna. Denna penna har 12 st nålar som penetrerar den översta huden snabbt och effektivt och ger en kraftfull peeling och mycket mer än så. Pennan forslar ner aktiva serum, passande för varje hudtyp och på ett passande individuellt djup beroende på hudstatus, behandlingsområde och känslighet. I huden skapas ett stort antal microkanaler som tar emot det aktiva serumet och även maskens ingredienser och huden ställer genast in sig på självläkning.

En frisk hud healar sig fort med god hygien som är nödvändigt under behandlingen och i efterskedet hemma, flera dagar och nätter! Behandlingen ger ökad blodcirkulation och kollagentäthet eftersom huden reagerar med att stimulera till frisläppande av olika tillväxtfaktorer. Processen skapar nya fibroblaster, kapillärer, nytt kollagen och mjukar upp elastin. Processen sker över tid. Kollagen- och elastinfibrer behöver tid för att mogna.

I åldrandeprocessen torkar huden, fettet stelnar, huden blir kall och den kapillära cirkulationen minskar. Microneedling ”sår” ett frö som har sin process och som småningom visar fram hudens bästa resultat.

                        

Intervall för behandlingar rekommenderas till 5-6 veckors mellanrum.

Microneedling - ökar vitaliteten och förbättrar strukturen, minskar linjer, acne-ärr och andra ärr, ytligt pigment, grovporig hy och ytliga kärl och förbättrar varje hy. Alla hyar har dock olika förutsättningar till förbättringar.

För kunden att göra:
 • Höj fuktnivån och öka cirkulationen i huden.

 • Använd kraftfulla antioxidanter hela året.

 • Undvik sol och UV-strålning, rökning och socker som "kanderar" huden.

 • Använd en kvalitativ solskyddscream med hög SPF - VARJE DAG!
pHformula är den första pharma-cosmeceutical behandlingsserien och den är ett resultat av en innovativ förening mellan cosmeceutical- och medicinska recept där en ny generation peeling skapar en kontrollerad "skin-resurfacing".Detta resurfacing-system stimulerar aktivt men skonsamt till en ökad cellförnyelse och reparation av huden. Denna effekt uppnås genom olika kombinationer av syror med låga pKa-värden, cellkommunikation och med hög tillförsel av protoner. Protoner läker huden och finns i det unika leveranssystemet PH-DVC™ som garanterar en maximal mängd aktiva ingredienser utan att ge negativa biverkningar. pKa-värdet beskriver olika syrors surhetsgrad eller styrka. pH-värdet och pKa-värdet i samklang ger överlägsna fördelar och ypperliga resultat av både skin-resurfacing behandlingskurer och produkter i kombination. pHformula förebygger alla typer av hudproblem, återställer huden genom att reparera barriären, återskapar en optimalt välmående hy och beskyddar hudens celler och DNA från framtida skador. Skin-resurfacing jobbar mest i djupare hudlager, till skillnad från traditionella peelingar som jobbar mest på ytan genom exfoliering.Det är viktigt att vårda välmående celler och beskydda stamcellerna!

pHformula använder förstklassiga, aktiva och farmaceutiska ingredienser.

pHformula använder inte parabener, mineraloljor, lanolin, doft-, färg- eller konserveringstillsatser.

Skin-resurfacing med pHformula gör man med fördel i en behandlingskur - individuellt utformad - och använder samtidigt passande pHformula produkter och kosttillskott.

pHformula produkter, klicka här >>


Skin-resurfacing behandlingar:
 • Nano"needling" med Protonpen - där mjuka silikon-koner separerar hudens celler som tar emot specialserums ner i djupare hudlager med en strålande och anti-aging effekt. Inklusive passande syra och ansiktsmask. Passar alla hudtyper.

 • Touch Therapy - en bindvävsliknande och djupgående ansiktsmassage som behandlar alla olika hudtyper, inklusive syrapensling.

 • Porrengöring - med syrapeeling, klämning och detoxing mask.

 • A.C.N.E. - passar för fet o grovporig hy, pormaskar, talginkapslingar och acne. Inklusive tillhörande ansiktsmask.

 • A.G.E. - passar för åldrande hy med linjer och rynkor. Inklusive tillhörande ansiktsmask.

 • C.R. - passar för rodnad, röd, varm, ömtålig hy, rosacea och ytliga kärl. Inklusive tillhörande ansiktsmask.

 • M.E.L.A. - passar vid pigmentfläckar och större pigmenteringar m.m. Inklusive tillhörande ansiktsmask.

 • V.I.T.A.C. - C-vitaminbehandling som passar alla när som helst under året och speciellt bra under sommarhalvåret.

 • Dermabrasio - massage med en syrakräm, inklusive ansiktsmask och C-vitamin.

 • Snabb syrapensling - exklusive ansiktsmask.

 • Rollerbehandling - effektiv Microneedlingmetod. Förbättrar och föryngrar varje hy. Huden blir som ny. Allt som behövs för varje kund kommer att inkluderas i ett pris.

 • Peptidmask - sockerbaserad och påtagligt uppstramande. Kan användas efter alla pH-behandlingar för extra anti-aging effekt. Denna unika ansiktsmask kombinerar två, i anti-age syfte, effektiva sockerarter tillsammans med pHformula´s DVC™ leveranssystem som omedelbart stramar upp och gör huden fastare med ökad fuktnivå och lyster.

 • Kolmask - en universalmask som passar alla. Innehåller aktivt kol och alger som avgiftar, rengör, lugnar och ger mycket fukt. Kan användas efter alla PH-formula behandlingar.
M Picaut produkter, klicka här >>Havtorn är en genomgående ingrediens i denna produktserie. Havtornet består av 190 bioaktiva ämnen som skyddar, stärker, läker och vitaliserar hyn. Havtorn innehåller bl.a. Omegaoljorna 3, 6, 7 och 9, antioxidanter och vitaminerna A, C, E, K och B-vitaminer.
Peptider består av kedjor av naturligt förekommande aminosyror från citrusfrukter som är mycket effektiva och värdefulla i hudvård och som används i flera av dessa produkter. Med gott samvete kan du ge dig själv effektiv skönhet med omtanke.

Nu har salongen bytt ut den redan effektiva NBE 500-maskinen till en flera gånger så effektiv NBE1000-maskin. Det är ett elektromagnetiskt system som är mycket säkert att arbeta med. Det känns jättebra att kunna erbjuda kunderna ännu kraftfullare behandlingar nu för både ansikte och kropp. Det är helt underbart att få/göra sådana här behandlingar där en långsam varm massage utförs med en s.k. prob, ja det är rent meditativt faktiskt.


Maskinen fungerar som så att värme tillsammans med bipolär och monopolär radiofrekvens tillsammans med specialcreamer som slussas djupt ner i huden ger enastående effekter. Du kommer att se ett resultat redan efter första behandlingen. NBE1000 är lymfdränerande i och med den lymfriktiga massagen. NBE1000 tillför energi till cellerna så att dessa kan arbeta optimalt och för att aktivt motverka hudens åldrande. Linjer och rynkor, slapp hud, dubbelhaka, ytliga kärl, acne, ärr, stora porer och pormaskar, pigmentfläckar, hängande ögonlock, påsar under ögonen, överflödigt fett, bristningar/strier, celluliter, spända muskler och muskelvärk är exempel på vad man kan förbättra med hjälp av NBE1000. Välkommen att göra en sådan behandling. Det passar ju väldigt bra som en avkopplande och välgörande paus inför alla helger och denna behandling är ju en perfekt gåva att ge bort med ett presentkort i jul och nyårstider...

Bilderna nedan är gjorda med NBE500 och nu har jag en mer än dubbelt så stark maskin, tänk dig då vad den kan åstadkomma...


En NBE1000 deLuxe-behandling är en mycket exklusiv, behaglig, elektromagnetisk, estetisk och dermatologisk behandling som kan utföras på såväl ansiktet som kroppen.
Behandlingen fungerar som ett strykjärn som slätar ut rynkor!

Radiovågor och friktion genererar värme som startar en avkylningsprocess i huden. Denna så kallade thermoeffekt startar läkningsprocesser och ökar blodcirkulationen, lymfflödet, syresättningen och näringsupptaget i cellerna samt renar lymfvätskan.

Huden fungerar normalt som en naturligt skyddande barriär men under behandlingens gång ändras spänningen i hudcellerna och skapar vibration. Kanalerna i huden öppnas då upp vilket möjliggör för den utvalda creamen att gå djupt ner i huden och arbeta. NBE1000 deLuxe ökar också penetrationsförmågan, produktionen av kollagen och elastin samt förbättrar hudstrukturen.

NBE1000 deLuxe-behandlingen utförs genom en lymfdränerande och energigivande massage med cirklande rörelser med hjälp av en applikator där de långvågiga radiovågorna tillsammans med specialcreamerna ger en varm och behaglig känsla.

Resultatet syns och känns redan efter en behandling och flera behandlingar i en kur ger ett enastående fint och ett mycket långvarigt resultat!

Med NANNIC NBE1000 deLuxe kan du undvika kirurgiska ingrepp, nålar, biverkningar, smärta, laserljus och andra aggressiva behandlingar/metoder som kan skada huden. I stället utförs med NBE1000 deLuxe njutningsfulla behandlingar som är gynnsamma och välgörande för kroppens egna biologiska system och som stimulerar kroppen till självläkning. Behandlingen tillför kroppen balans och löser upp blockeringar samt har en antioxidantisk skyddande effekt.

NBE1000 deLuxe är en säker behandlingsmetod där det inte förekommer någon elektrisk kontakt med kunden, det är inte heller möjligt att på något sätt överbelasta kroppen eller "överdosera" antalet behandlingar.

NBE1000 deLuxe-behandlingar:
 • Hudföryngring och lyft
 • Rocacea och couperoser
 • Acne
 • Rynkreducering
 • Ödemreducering
 • Slapp hud
 • Strie och ärr
 • Fettreducering och celluliter

Som hjälp vid hudanalyser har jag en Skin Scanner som visar djupare hudlager med ultraviolett ljus. På så sätt kan eventuella problem avslöjas och behandlas på bästa sätt.
Jag är överkänslig mot
parfym och rök och
ber dig vänligen att
inte använda något
av detta i anslutning
till att du besöker
min salong - Tack!


PRESENTKORT!
Alltid en uppskattad gåva!
Kan användas för
behandlingar eller inköp av
produkter! Klicka för bild >>